sunnuntai 7. elokuuta 2011

Polttavan kirjan metsästys alkaa

Olen 16 vuotias tyttö, joka rakasti joskus lukemista ylikaiken. Nyt lukeminen on jäänyt lähiaikoina unohdukseen ja haluan löytää sen uudestaan. Äitini näytti minulle lehdestä juttua kirjablogeista ja jotenkin päädyin perustamaan tälläisen.

Haluaosin löytää kirjan, joka saa minut taas rakastumaan niin paljon, että saan kaiken sen lukemisen innon takaisin, joka minulla joskus oli!

Aloitan lukemisen Philip Pullmanin kirjasta Kultainen kompassi. Olen siinä tällä hetkellä sivulla 266. Kirjan loputtua lisään tänne arvostelua!

Jos joku sattuu tänne blogiini eksymään niin ehdottakaa minulle kirjaa, joka saisi minut taas rakastumaan lukemiseen.

Voisin sanoa kirja maustani vielä sen verran, että luen aivan kaikkea fantasiasta romantiikkaan ja dekkareista lastenkirjoihin!

5 kommenttia:

 1. Ilmeisesti olet lukenut aika paljon kirjoja, joten ehkä oletkin jo lukenut klassikon Sinuhe Egyptiläinen? Jos et ole, en voi muuta kuin suositella. Olen 16-vuotias ja luin kyseisen kirjan talvella. Täytyy sanoa että en ole varmaan koskaan lukenut parempaa kirjaa! Voisin suositella sitä jopa sellaisille, jotka eivät tavallisesti niin paljoa lue, vaikka kirja melkoinen tiiliskivi onkin. Vaikka ensimmäiset sivut ehkä tuntuvatkin hieman tylsiltä, on tarina erittäin mielenkiintoinen ja Mika Waltarin kerronta aivan upeaa, kun lukemisessa pääsee vauhtiin! Suosittelen!

  VastaaPoista
 2. Tammi, olen monta kertaa koittanut lukea Sinuhe Egyptiläisen, mutta en ole ikinä päässyt aloittamaan... Ehkä voisin nyt viimein lukea tämän kirjan. Lainaankin sen kirjastosta heti huomenna! :)

  VastaaPoista
 3. Kun minä aloin lukea sitä, ei mennyt kauaa että koko kirja oli luettuna :) Ja aloittamisessakaan ei ollut ongelmia, oli koulussa tehtävänä ja kaksi viikkoa ennen määräaikaa muistin että se pitäisi lukea :D No, aikaa jäi vielä ylikin, oli niin mieluista luettavaa... Toivottavasti nautit kirjasta yhtä paljon kuin minäkin!

  VastaaPoista
 4. Pakko sanoa, mutta minusta on aika yllättävää, kun poika lukee, jonkun kirjan ja pitää siitä! Ehkä voinnpäätellä tästä, että kirjan on oltava todella hyvä :)

  No, näen nautinko kirjasta kun olen alkanut lukea sitä!

  VastaaPoista
 5. Ei se minun kohdallani niin yllättävää ole, luen paljon ja kaikenlaisia kirjoja, kyllä meistä pojistakin löytyy lukutoukkia ;)

  VastaaPoista