lauantai 26. marraskuuta 2011

Terhi Rannela: Scarlettin puvussa

Sivut: 208
Kustantaja: Otava
Miksi? Kävin kirjastossa ja tämä osui iloisen värinsä takia silmään. Luin takakannen ja päähenkilöllä oli sama etunimi kuin minulla ;)
Mistä? Tampereen Pellervon kirjastosta

Viivi on suuri Vivien Leight fani ja hän on itsekin kasvanut näyttelijä äidin ja mummon hoivissa. Hänen suuri unelmansa on olla vanhojen tanssien kuningatar tyrmäävässä mekossa ja vierellään koulun suosittu poika Aki. Aki kuitenkin rakastuu hiljaiseen Oliviaan ja jättää Viivin.

Viivillä on jo valmiiksi kädet täynnä töitä mekon ompelussa ja kodin pelastamisessa uuden kaupungin alta. Hän koittaa saada Akin itselleen takaisin tanssiaisten lähestyessä, mutta silloin kuvaan astuu röyhkeä ja ylimielinen Reko. Tämä pohjosenpoika moottoripyörällään hurmaa Viivin pikkuhiljaa ja mikään ei ole ennallaan....


Rakastuin ensilukemalla Rekon röyhkeyteen! Osasin kuvitella hänet komeana moottoripyöränsä selkään. Kirja oli muutenkin hyvä, mutta alkuun kirjan kirjoitus tyyli vähän ärsytti, koska alkuun se muistutti yläasteelaisen äikänainetta. Hauskaa minusta on, että kuvan kannessa oleva tyttö on vähän kuin minä! Makailen aina lattialla aivan samassa asennossa koneella (nyt myös!) ja kuuntelen musiikkia vihreillä kuulokkeilla. Hiuksetkin muistuttavat minun hiuksiani.

Kirjassa huonoa oli loppu, koska se loppui aikas tökssähtäen ja jäin miettimään muutamaa asiaa, joita ei koskaan selvitetty!

Suosittelen kirjaa kaikille, jotka haluavat lukea jotain tyttömäistä, romanttista ja draamailua, mutta kaikkea sitä hyvällä tavalla ja sopivasti!

Plussat:
+ Reko
+ Kannen kuva
+ Blogi kirjoitukset ja kommentit
+ Ihanaa hömppää välillä
+ Ymmärsi vaikkei ole nähnyt Tuulen viemää elokuvaa

Miinukset:
- Lopun töksähdys
- Kirjoitus tyyli ajoittain(varsinkin alussa)------------------------------------------------------------------------------------------
En ole kirjoittanut pitkään aikaan, mutta nyt koitan oikeasti panostaa tähän! :)
Ps. Lukekaa portfolioblogiani! http://www.pofotin.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti