lauantai 3. syyskuuta 2011

Kiersten White: Paranormaali

Sivut: 339
Kustantaja: Gummerus
Miksi?: Osallistuin Demin lukupiiri kilpailuun, mistä tietty määrä henkilöitä sai tämän kirjan ja yllätys yllätys yksi päivä tämä putkahti postista!
Mistä?: Oma kirjani :)

Evie kirjan päähenkilö on tyttö, joka on aina luullut olevansa normaali, vaikka näkeekin ehkä maailman ainoana ihmisenä paranormaalien olentojen lumouksen läpi. Kun salaperäinen paranormaali Lend saapuu keskukseen, jossa Evie asuu ja työskentelee Kansainväliselle paranormaalienhallinta virastolle, alkaa Evien käsitys paranormaaleihin, itseensä ja virastoon muuttua.

Pakko sanoa, että jollain tavalla pidin kirjasta, mutta se oli kirjoitettu aikalailla suunnaten vampyyri (lue Twilight) ihkutus teineille vain ilman komeita vamppyyreja...

En erityisemmin pitänyt kirjan päähenkilö Eviestä... Hän oli jotenkin itsekäs ja sellainen ärsyttävä, mutta Kirjan puolipahikseen Rethiin rakastuin! Reth on siis keiju, joka yrittää vietellä(??) Evietä ja on siksi Eviestä pahis niinkuin kaikki muutkin keijut, mutta oikeasti Reth ei olekaan niin paha! (Ainakaan minun mielestäni)

Kirjan lukujen nimet olivat todella kammottavaa esim. "Oih, pure minua", "Kuollutta lihaa kielellä kuin kielellä" ja "Itsekkyyden multihuipentuma"

Plussat:
+Reth
+Kirjan kansi
+Loppuratkaisun kohtaus
+Juoni

Miinukset:
-Lukujen nimet
-Päähenkilö
-Suunnattu vamppyyri ihkuttajille...



---------------------------------------

Nyt näin yleisesti tiedoksi, että en viikolla ehdi tehdä kirjoista arvosteluita, joten teen viikonloppuisin kaikista viikolla lukemistani kirjoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti